Άρμα Θέσπιδος: Συνεχίζεται η περιοδεία με την “Γκόλφω”

23/07/2020 | 12:02

Δυναμική και ιδιαίτερα επιτυχημένη είναι η καλοκαιρινή περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με το ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ και την Γκόλφω του Σ. Περεσιάδη.

Μετά την πρώτη παράσταση του Άρματος για το Καλοκαίρι 2020 στο εκπληκτικής ομορφιάς ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ, ακολούθησαν καθημερινές παραστάσεις σε γειτονιές και χωριά του Δήμου και την Περιφέρεια.

Στη Χαλανδρίτσα του Δήμου Ερυμάνθου, παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μπαρής και στη Ζαχάρω η αντιδήμαρχος Δ. Σκαλτσά καθώς και η υπεύθυνη πολιτισμού Α. Ζήρου.

Οι θεατές χειροκρότησαν θερμά και εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για την ιδιαίτερη παράσταση.

Μεγάλη ήταν και η συγκίνηση των θεατών για τη σκηνοθετική προσέγγιση και την υποκριτική απόδοση των ηθοποιών.

Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν συνεργασία με την ΠΕΔΔΕ , με ελεύθερη είσοδο.

Στη συνέχεια της θεατρικής διαδρομής του Άρματος στα Άνω Συχαινά, στο Άνω Καστρίτσι, στο Γομοστό και την Κατασκήνωση των Κ. Συχαινών, οι θεατές απόλαυσαν την παράσταση και ευχαρίστησαν το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας για την προσφορά του.

Η πορεία συνεχίζεται καθημερινά σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς.

Η AEGEAN στέλνει νέο αεροσκάφος στη Νάξο μετά την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης ΟΑ017 για Αθήνα

Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών στο Μάτι: Ο αγώνας συνεχίζεται

Συνελήφθη 73χρονος εμπρηστής στη Βοιωτία – Έβαλε φωτιά σε δυο διαφορετικά σημεία!

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν τον ακολουθώ στα social media, δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη»

Στη Γαλλία ο Κυρ. Μητσοτάκης για την 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς

Τι θα γίνει εάν εξαλείψουμε τα κουνούπια από τον πλανήτη;

Σοκ στον Ολυμπιακό με Φαλ: Έναν χρόνο εκτός γηπέδων!

Πάτρα: Πανικός στην Καλαβρύτων – Γέμισε καπνούς από φωτιά σε αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)