«El Risitas»: Πέθανε ο Ισπανός ηθοποιός Χουάν Χόγια Μπόρχα

30/04/2021 | 19:23

 

“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο Ισπανός ηθοποιός Χουάν Χόγια Μπόρχα, που έγινε γνωστός με το χαρακτηριστικό γέλιο του και είχε το προσωνύμιο «El Risitas».

Ο «El Risitas» όπως ήταν το προσωνύμιό του, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από υποτροπή της ασθένειάς του όπως ανέφερε το «ABC De Sevilla» και πέθανε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο κωμικός υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού του ενός ποδιού του λόγω επιπλοκών στα αγγεία και πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής του στο νοσοκομείο.

Το γέλιο του έγινε παγκοσμίως viral και έγινε αφορμή για να δημιουργηθούν χιλιάδες memes και βίντεο στο διαδίκτυο.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”