Στην Πάτρα το μουσικοχορευτικό συγκρότημα από το Μπάλιγκεν της Γερμανίας

26/10/2021 | 15:33

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του προγράμματος των διεθνών πολιτιστικών ανταλλαγών νέων (έως 30 ετών), το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσει στην Πάτρα 45 μέλη του μουσικο – χορευτικού συγκροτήματος Schwaben-Kultur από την Γερμανική πόλη Μπάλινγκεν.

 

Το συγκρότημα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει  το δρώμενο «ΜΝΗΜΗ – περιπατητική επιτέλεση». 

Το δρώμενο θα ξεκινήσει στις 11.15’ το πρωί από το Δασύλλιο  και θα καταλήξει στο χώρο του ιστορικού καταφυγίου κάτω από τα Υψηλά Αλώνια, με ενδιάμεσες «στάσεις» στο Κάστρο και τις σκάλες Αγίου Νικολάου. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενότητας των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός για τη συμπλήρωση 77 χρόνων απελευθέρωσης της Πάτρας καθώς και της ενότητας «Τα θεατρικά σχήματα της πόλης παρουσιάζουν», σε σκηνοθεσία χορογραφία, σύνθεση, Μάρως Γαλάνη.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτρα τα μέλη του μουσικο – χορευτικού συγκροτήματος, θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας την λαϊκή κουλτούρα της χώρας τους και θα επισκεφτούν μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

 

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της