Ξεκινά το «Φεστιβάλ στις γειτονιές» της Πάτρας

28/06/2022 | 15:19

Ξεκινούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, οι εκδηλώσεις της ενότητας «Φεστιβάλ στις γειτονιές» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμο Πατρέων.

Η ενότητα είναι ενταγμένη στις παράλληλες εκδηλώσεις και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

 

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

Τετάρτη 29 Ιουνίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων (Μπεγουλακίου), συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης το «Στέκι των καλλιτεχνών».

Παρασκευή 1η Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαβλανίου, συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης «Ζαΐρα».

Κυριακή 3 Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκας «ο Άγιος Νικόλαος», συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης «Replica».

Σάββατο 9 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Καστελλόκαμπου, συναυλία με τον  Κώστα Μετζελόπουλο

Σάββατο 16 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Συχαινών, συναυλία με το μουσικό σχήμα των Κώστα και Γιάννη Καραλή.  

Κυριακή 17 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός Εξωραΐστικός Σύλλογος Παγώνας, συναυλία  με το μουσικό σχήμα «ΑΓΚΥΡΑ».

Δευτέρα 8 Αυγούστου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου, συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ».

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου: Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, συναυλία με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Κριβέρη.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης (Ζαρουχλεΐκων),συναυλία με το μουσικό σχήμα που ηγείται ο τραγουδιστής Σάκης Καντάς.

Το μουσικό σχήμα της πόλης «BANDA MORENA» θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν το συζητάει για πώληση Κωστούλα ο Ολυμπιακός!

H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»