Πάτρα: Το “Fight Girl” στον Δημοτικό Κινητό Κινηματογράφο

22/06/2022 | 16:50

Στον διαμορφωμένο  χώρο της «Ιχθυόσκαλας» στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, κάνει «στάση» την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, η ενότητα του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου, όπου θα προβληθεί η ταινία του Ολλανδού Johan Timmers, «Fight Girl». Μια ταινία η οποία κέρδισε το 2019  Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο Timmers μέσα από το φακό του καταγράφει την ιστορία μιας δυναμικής δωδεκάχρονης, της Μπο μετά το σκληρό διαζύγιο των γονιών της. Η πεισματάρα Μπο μετακομίζει με την μητέρα και τον αδελφό της, σ’ ένα προάστιο του Άμστερνταμ. Εκεί, γνωρίζει την Τζόι, μια γειτονοπούλα που θα την συστήσει στον σύλλογο kickboxing όπου αθλείται. 

Αμέσως ξεδιπλώνει το φυσικό της ταλέντο στις πολεμικές τέχνες και παρότι άπειρη, λαμβάνει μέρος στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Όμως, το διαζύγιο των γονιών της τη φορτίζει συναισθηματικά, δημιουργώντας καταστάσεις που απειλούν τη συμμετοχή της σε αυτό…. 

Το «Fight Girl» στο πλαίσιο της φετινής ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου προβλήθηκε πρώτη φορά το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουνίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας, με την ταινία να ενθουσιάζει το κοινό που για μία ακόμα φορά έδωσε δυναμικό παρών.

Σκηνοθεσία: Johan Timmers, Σενάριο: Barbara Jurgens

Πρωταγωνιστούν:Aiko Beemsterboer, Noa Farinum, Hilde de Baerdemaeker, Ali Ben Horsting. Xώρα Παραγωγής: Ολλανδία

Η είσοδος στις προβολές του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου είναι ελεύθερη.

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)