Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον εκ νέου μαζί στην ταινία «Air»

25/01/2023 | 10:49

 

H αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan αποτυπώνεται στην ταινία «Air» με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck). Σύμφωνα με το Variety θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.

Είναι η πρώτη ταινία της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής, «Artists’ Equity», των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον, σε συνεργασία με τις Amazon Studios, Skydance Sports και Mandalay Pictures.

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία γιατί είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς και συνεργάτες του χώρου, οι οποίοι έφεραν πάθος, επιμονή και δημιουργικότητα σε μια συλλογική προσπάθεια αναπαράστασης μιας αξιοσημείωτης και φιλόδοξης ιστορίας», σημείωσε ο Αφλεκ σε ανακοίνωσή του.

Το σενάριο είναι του Άλεξ Κόνβερι (Alex Convery) με τον Ματ Ντέιμον να υποδύεται τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που ρίσκαρε για την δημιουργία της σειράς Air του Μάικλ Τζόρνταν και τον ‘Αφλεκ να έχει τον ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Τάκερ, Βαϊόλα Ντέιβις, Μάθιου Μάχερ, Γκούσταφ Σκάρσγκαρντ, Κρις Μεσίνα, Μάρλον Γουέιανς.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου, πριν από το ντεμπούτο της σε πλατφόρμα περιεχομένου.

https://www.zougla.gr/

Έμπλεξαν οι άγκυρες των ιστοφόρων και έγινε χαμός – Πως τραυματίστηκε ο καπετάνιος

Το PKK ανακοίνωσε επισήμως τη διάλυσή του

Τίνα Μεσσαροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Στα πέντε αυτά χρόνια δεν έμαθε τίποτα»

Η λεκτική βία μπορεί να μεταβάλει τον εγκέφαλο των παιδιών

Σκύλος δάγκωσε ηλικιωμένη μέσα στο πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος “Πατρών Περιήγησις Η Πάτρα που αγαπώ”

Πάτρα: Ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή – Γενική σύρραξη και ξυλοδαρμοί