Eurovision: Πέθανε η Kay Connors, φιναλίστ του ελληνικού τελικού του 2001

23/11/2022 | 13:08

Η τραγουδίστρια Kay Connors, μία από τις φιναλίστ του ελληνικού τελικού για την Eurovision το 2001, πέθανε σήμερα.

Τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της τραγουδίστριας – φιναλίστ του ελληνικού τελικού της Eurovision, δημοσιοποίησε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Δημήτρης Λασκαρίδης, στα social media.

«Μόλις πληροφορήθηκα το άσχημο νέο. Διαγωνιζόμασταν μαζί το 2001 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Μια αξιαγάπητη γυναίκα, άνθρωπος, φανταστική τραγουδίστρια. Πολύ λυπήθηκα. Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι στο φως Kay Connors.»

Η Kay Connors είχε διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού με το τραγούδι «Μια φορά».

 

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο