Εθνικό Θέατρο: Τελευταίες παραστάσεις για τις παραγωγές «Tα φώτα της πόλης», «Η σπασμένη στάμνα» και «Ο Άλλος»

25/01/2023 | 22:53

 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της παραγωγής «Τα φώτα της πόλης» του Τσάρλι Τσάπλιν στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex, που παρουσιάζεται σε μουσική Θοδωρή Οικονόμου, στίχους Σταύρου Σταύρου και σκηνοθεσία-χορογραφία Αμάλιας Μπένετ.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ολοκληρώνουν τον κύκλο των παραστάσεών τους οι παραγωγές «Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση-Νίκου Χατζόπουλου και «Ο Άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου που παρουσιάζονται στην Κεντρική Σκηνή και στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» αντίστοιχα.

Οι επόμενες πρεμιέρες του Εθνικού Θεάτρου είναι οι εξής:

Θέατρο Rex – Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»

Μια νύχτα στην Επίδαυρο σε κείμενα Λένας Κιτσοπούλου-Γιάννη Αστέρη-Νίκου Καραθάνου, σε σύλληψη-σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου

Έναρξη παραστάσεων: 1 Μαρτίου

Κτήριο Τσίλλερ – Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»

Ένα σπίτι φωτεινό σαν μέρα του Τόνυ Κούσνερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου

Έναρξη παραστάσεων: 1 Μαρτίου

Κτήριο Τσίλλερ – Κεντρική Σκηνή

Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

Έναρξη παραστάσεων: 4 Μαρτίου

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)