Αίγιο: «Μεγάλη Απάτη» & «Ένας Άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» στο νέο πρόγραμμα προβολών του «Απόλλωνα»

10/01/2023 | 13:44

Το νέο του πρόγραμμα προβολών ανακοίνωσε ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων», το οποίο ξεκινάει από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Ο σούπερ σταρ της δράσης Τζέισον Στέιθαμ και ο πασίγνωστος σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι συνεργάζονται για άλλη μια φορά στηνταινία «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη».

Στην ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο», τη διασκευή του Μαρκ Φόρστερ στο μπεστσέλερ του Φρέντρικ Μπάκμαν και το ριμέικ της σουηδικής ταινίας του 2016 «A ManCalledOve», ο Τομ Χανκς περιφέρεται στη γειτονιά και γκρινιάζει επιδεικτικά αναπολώντας το πώς ήταν κάποτε τα πράγματα.

Το…ραντεβού της Δευτέρας με την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου επιστρέφει!Στην πρώτη, ολοδική του σκηνοθετική δουλειά ο Χρήστος Νίκου (πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Γιώργου Λάνθιμου αλλά και του RichardLinklater) επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη ωριμότητα, σύνεση αλλά και ευαισθησία, κατασκευάζει μια ταινία («Μήλα») που υφαίνει τον ιστό της γύρω από την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του Άρη Σερβετάλη.

Πρόγραμμα Προβολών

Tην Πέμπτη 12 και τηνΠαρασκευή 13 Ιανουαρίου

19:00: Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο 

21:30: H ΜεγάληΑπάτη (Operation Fortune)

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου

21:30: H ΜεγάληΑπάτη (Operation Fortune)

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

19:00: Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο
21:30: H Μεγάλη Απάτη (Operation Fortune)

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

19:00: H Μεγάλη Απάτη (Operation Fortune)

21:30: Μήλα (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου)

Την Τρίτη 17 και τηνΤετάρτη 18 Ιανουαρίου

19:00: H Μεγάλη Απάτη (Operation Fortune)

21:30: Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

H ΜεγάληΑπάτη (Operation Fortune)

Ο υπερ-κατάσκοπος ΌρσονΦόρτουν (Τζέισον Στέιθαμ) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς (ΧιουΓκραντ). Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες (ΌμπρεϊΠλάζα, Κάρι Έλγουις, ΜπάγκσιΜαλόουν), ο Φόρτουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολυγουντιανό σταρ ΝτάνιΦρανκέσκο (Τζος Χάρτνετ) για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: ΓκάιΡίτσι.Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, ΌμπρεϊΠλάζα, Τζος Χάρτνετ, ΧιουΓκραντ, Κάρι Έλγουις, ΜπάγκσιΜαλόουν.
Διάρκεια: 114 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=45OCETK4Ubs&feature=emb_title&ab_channel…

Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο 

O τυπολάτρης και γκρινιάρης OttoAnderson (TomHanks) δεν βρίσκει κανένα νόημα στη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκαςτου. Είναι έτοιμος να βάλει ένα τέλος, αλλά τα σχέδια του διακόπτονται όταν μία πληθωρική οικογένεια μετακομίζει στη γειτονιά. Ο Otto θα βρει τον μάστορα του στην ετοιμόλογη, νέα γειτόνισσα, που τον προκαλεί να αλλάξει κοσμοθεωρία. Η απρόσμενη φιλία τους θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητά του.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ.
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, ΜαριάναΤρεβίνο, ΡέιτσελΚέλερ, Μανουέλ Γκαρσία –Ρούλφο. Διάρκεια: 126 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=vQRSeuHi7VU&feature=emb_title&ab_channel…

Μήλα

Ανεξήγητη πανδημία που προκαλεί απώλεια της μνήμης πλήττει τη χώρα. Ο Άρης είναι ένα από τα πολλά θύματά της και παλεύει να βρει ξανά τον εαυτό του σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να μάθει να ζει με… καινούργια ταυτότητα.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Νίκου. Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Αργύρης Μπακιρτζής.
Διάρκεια: 89 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=YMXxIDNa8Rw&t=2s&ab_channel=FeelgoodEnte…

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ταινία φόρος τιμής στον Ζαν-Λικ Γκοντάρ

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια