Oι Abba δεν θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision στη Σουηδία

25/05/2023 | 14:05

Δύο μέλη των θρυλικών Abba ο Μπιόρν Ουλβίους (Björn Ulvaeus) και ο Μπένι ‘Αντερσον (Benny Andersson) σε συνέντευξή τους στην εκπομπή «Newsnight» του BBC υποβάθμισαν την προοπτική να εμφανιστούν στην επόμενη διοργάνωση της Eurovision στην Σουηδία.

Σημειώνεται ότι η νίκη της Σουηδής τραγουδίστριας Λορίν πριν από λίγες ημέρες στο Λίβερπουλ προκάλεσε άμεσες εικασίες ότι οι Abba θα μπορούσαν να εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο στη σκηνή της Eurovision. Η Σουηδία φιλοξενεί τον αγαπημένο διαγωνισμό στην 50ή επέτειο της νίκης του συγκροτήματος με το τραγούδι «Waterloo», της πρώτης για τη χώρα.

Ωστόσο, στην εκπομπή Newsnight ο ‘Αντερσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση» το συγκρότημα να εμφανιστεί.

«Δεν θέλω να το κάνω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Είναι το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι – είναι όχι», είπε.

Από την πλευρά του ο Ουλβίους πρόσθεσε: «Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των Abba χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Το θρυλικό συγκρότημα κατέκτησε την πρώτη θέση στις 6 Απριλίου του 1974 στην σκηνή του 19ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτιά στο Κορωπί – Μήνυμα του 112, στις αυλές των σπιτιών οι φλόγες

Έρχεται κύμα καύσωνα με 42άρια από την Κυριακή – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Το SEATRAC από τον Κ.Ο.ΔΗ.Π. στην ΠΛΑΖ, στην Έξω Αγυιά

Γεωργιάδης: Όταν ο ΟΠΕΚΕΠΕ ζήτησε τον Δεκέμβριο του ’23 φωτογραφίες από τα βοσκοτόπια, ο Πολάκης έλεγε «πάρτε το πίσω αμέσως»

Σύλληψη 23χρονου Πορτογάλου για βιασμό Γερμανού τουρίστα στην Κρήτη – «Τον μπέρδεψα με τον σύντροφό μου» είπε στους αστυνομικούς

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας άνοιξε τις πύλες του με τις γυναίκες των Κυκλάδων

Σύγκρουση λεωφορείων στη Βούλα: Τουλάχιστον 32 τραυματίες, ανάμεσά τους 12 ανήλικοι (ΦΩΤΟ)

Μυστικό αντιγήρανσης ο καφές!