Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης, γνωστός από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

31/07/2024 | 16:34

Στα 54 του χρόνια πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης, χτυπημένος από καρκίνο.

Το τελευταίο «αντίο» στον 54χρονο ηθοποιό, θα πουν φίλοι και συγγενείς, του Νίκου Κυριακίδη το Σάββατο στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από την εμφάνισή του σε επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και ως η ελληνική φωνή του Κάβουρα από την παιδική σειρά Μπομπ Σφουγγαράκης.

Στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει: «Ποσο αδικο.! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μεσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Γνωστός απο την σειρά Κωνσταντίνου και Ελενης και η εμβληματική φωνη του αγαπημένου ηρωα των παιδιων Μπομπ Σφουγγαρακη που εσβησε για πάντα…Καλό ταξιδι Νίκο…».

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής