Η Φώφη Γεννηματά ζητά κυβέρνηση συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων

02/01/2016 | 19:48

Κάλεσμα στις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου να συγκροτήσουν κυβέρνηση συνεργασίας με προγραμματική συμφωνία που θα οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση, κάνει με σημερινό της άρθρο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. 

«Είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με εθνική συνεννόηση και ενότητα. Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με προγραμματική συμφωνία για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και της σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση» γράφει χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά σε άρθρο της με τίτλο «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ – Ένας χρόνος χαμένος» που δημοσιεύθηκε στον Ελεύθερο Τύπο. 

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, που όπως εξηγεί αναλυτικά απέτυχε σε όλους τους τομείς και διέψευσε όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, καταλήγει πως μια κυβέρνηση συνεργασίας είναι «ο μόνος τρόπος για να ανταποκριθούν τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα στην σημερινές αναγκαιότητες της πολύ δύσκολης συγκυρίας για την χώρα και την οικονομία».

Πάτρα: Κηδεύεται το Σάββατο η Ελένη Αναστασοπούλου

Νεοφυής εταιρεία δημιούργησε το πρώτο λογισμικό γενετικής βελτιστοποίησης εμβρύων για γονείς

Νέα Αριστερά Αχαΐας: Πιέσεις στα Δημοτικά σχολεία για σύμπτυξη τμημάτων και μετακινήσεις μαθητών.

Από τη μία χαλάζι και από την άλλη 37 βαθμοί – Αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας το τριήμερο

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 10 έως 13 Ιουνίου

Συνελήφθη διευθύντρια σχολείου μετά από μήνυση γονέα μαθήτριας που φορούσε ακουστικό στις Πανελλήνιες

Το σπιράλ και το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ΦΩΤΟ

ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη 2,2% για την ελληνική οικονομία το α΄ τρίμηνο