Μίχαλος: Με αποσπασματικές ενέργειες δεν λύνεται το ασφαλιστικό

09/01/2016 | 10:12

Το ασφαλιστικό δεν λύνεται με αποσπαστικά μέτρα, επανέλαβε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του Mega.

«Το ασφαλιστικό δεν λύνεται με επιβαρύνσεις, αλλά με ανάπτυξη» πρόσθεσε ο κ. Μίχαλος και κατέστησε σαφές ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να αναλάβουν αυτό το «βάρος», δεδομένης και της ευρύτερης φοροεπιδρομής.

«Η αύξηση των εισφορών δεν θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Επιμελητηρίων, επαναλαμβάνοντας την κάθετη αντίθεσή του στην πρόσφατη συμφωνία εργοδοτών – κυβέρνησης.

Ερωτηθείς σχετικά με τα σενάρια παρέμβασης του Κώστα Καραμανλή, ώστε να επέλθει συμφωνία στο ζήτημα των εργοδοτικών εισφορών, ο κ. Μίχαλος έκανε λόγο για «άστοχες δηλώσεις», ενώ χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της χώρας.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Πάτρα: Θρήνος για τον Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός