Τάσος Πετρόπουλος: Ποσοστιαία μείωση της εθνικής σύνταξης αν δεν βρεθεί άλλη λύση

09/02/2016 | 06:15

«Δεν είναι ισοπεδωτικά ούτε αντιασφαλιστικά τα μέτρα που παίρνουμε» σημείωσε ο Υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος με αφορμή τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε για το ασφαλιστικό ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μείωσης των συντάξεων. “Η σκέψη να υπάρξει κάποια ποσοστιαία μείωση της εθνικής σύνταξης συνδυαζόμενη με τα ελάχιστα χρόνια που απαιτούνται, είναι μια εκδοχή η οποία θα μπορούσε εν τέλει να υπάρξει, σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να βρεθεί άλλη λύση. Εμείς δεν φτάσαμε στην ύστατη λύση” τόνισε.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες