Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με νέους μηχανικούς

25/02/2016 | 23:18

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με νέους μηχανικούς οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη φορολογική και ασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές οι συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με πολίτες στο χώρο εργασίας τους, σε γραφεία και καταστήματα θα συνεχιστούν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

«Ο κ. Μητσοτάκης θα τους επισκεφθεί στις υπηρεσίες που εργάζονται και που επιτελούν έργο για την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον. Θα δει από κοντά και θα αναδείξει τα αρνητικά αποτελέσματα κυβερνητικών χειρισμών σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη», αναφέρουν πηγές της Συγγρού.

Στη συνάντηση με τους νέους μηχανικούς ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε την ανάγκη οι εισφορές να είναι σε λογικά επίπεδα για να μπορούν να τις πληρώνουν οι μηχανικοί και την ίδια στιγμή να υπάρξουν έσοδα για το κράτος, να διατηρηθεί η εγγυοδοσία από το ΤΣΜΕΔΕ.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη οι αδειοδοτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά, τόσο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, όσο και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο