Κοινή στάση από ΝΔ-Δημοκρατική Συμπαράταξη-Ποτάμι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

27/02/2016 | 16:31

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν να τηρήσουν κοινή στάση για τη διεξαγωγή του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Με πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη, μόλις ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί τους στο Συνέδριο του Ποταμιού, οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον χρόνο διεξαγωγής του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Εκτίμησαν ότι η σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό θα πρέπει να γίνει σύντομα κι όχι τη τελευταία στιγμή πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.

Κοινός στόχος θα πρέπει να είναι, συμφώνησαν, η χάραξη μιας εθνικής γραμμής για να αντιμετωπιστεί το μείζον ζήτημα των προσφύγων που τείνει να πάρει διαστάσεις εθνικού ζητήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ​

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας