Ν.Δ.: Υπόλογοι ο Αλ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου, να φύγουν

05/04/2016 | 22:42

«Να αφήσουν τα κακόγουστα αστεία με πολύ σοβαρά και ζωτικής σημασίας θέματα για το λαό και τη χώρα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι νωρίτερα καταλόγιζαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Δεν τολμούν ούτε να ψελλίσουν, ούτε και έχουν οποιαδήποτε απάντηση στα ερωτήματά μας, που τα θέτουν και όλοι οι Έλληνες», συμπληρώνει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

«Οι Έλληνες, που καθόλου δεν γελάνε, αλλά αντίθετα ντρέπονται και κλαίνε με την τραγική κατάσταση της πατρίδας μας, των ιδίων και των οικογενειών τους» προσθέτει και καταλήγει: «Για όλα αυτά υπόλογοι είναι μόνον αυτοί. Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου. Πρέπει να φύγουν».

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)