Επιστολή στον Πάνο Καμμένο για τα στρατόπεδα

07/04/2016 | 22:16

Επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο απέστειλε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από σχετική συνεδρίαση και με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου που τελεί υπό διαβούλευση.

Όπως αποφασίστηκε και στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ζητείται από το υπουργείο να παραχωρηθούν στην αυτοδιοίκηση τα στρατόπεδα που βρίσκονται μέσα στα όρια των πόλεων και να πραγματοποιηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΔ και δημάρχων της Θεσσαλονίκης με τον υπουργό ώστε να εξεταστούν δια ζώσης τα αιτήματα και οι προτάσεις τους. 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα