ΝΔ: Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί

17/06/2016 | 07:24

«Οι συμπολίτες μας ξέρουν πια ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί. Τσίπρας και Δικαιοσύνη δεν πάνε μαζί» ανέφερε η ΝΔ σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη «δίκαιη ανάπτυξη».

«Ο πρωθυπουργός που παριστάνει τον οπαδό του Μαδούρο, σήμερα φόρεσε το κοστούμι του διαχειριστή. Έχει πολύ θράσος να μιλάει για ανάπτυξη ο πρωθυπουργός που εξαιτίας του χάθηκαν 21 δις ευρώ από το Α.Ε.Π. της χώρας ή 5.000 ευρώ από κάθε νοικοκυριό τη διετία 2015 – 2016. 

»Ο πρωθυπουργός των ψεμάτων, των λουκέτων και της φοροεπιδρομής, που εκείνος επέλεξε. Ο πρωθυπουργός που πάγωσε τα έργα και που στέγνωσε από ρευστότητα την αγορά, τολμά να μιλάει για ανάπτυξη. Προκαλεί όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε η ΝΔ.

«Όσο παραμένει η Κυβέρνηση Τσίπρα, η “πίτα” του Α.Ε.Π. μικραίνει, ενώ τα κομμάτια που αναλογούν στον καθένα και λιγότερα γίνονται και μοιράζονται άδικα.  Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες. Αδιαφορούν για τις φιέστες και τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα.

»Ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσα από μεταρρυθμίσεις, περιορισμό των κρατικών δαπανών, μείωση των φορολογικών συντελεστών, προσέλκυση επενδύσεων και ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Όσα αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει.

»Το μόνο καινούργιο από τον κ. Τσίπρα είναι ότι, ενώ ειρωνεύτηκε πρόσφατα στη Βουλή τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το στόχο που έθεσε για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα έσπευσε να τον υιοθετήσει πλήρως, στα λόγια. Αυτό τουλάχιστον προσπάθησε να το αντιγράψει σωστά» καταλήγει η ΝΔ.

Φάμελλος: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι επανεκκίνησης και ανατροπής – Ξεκινάμε την προοδευτική αντεπίθεση

Οδηγός ταξί εισέπραξε υπερβολικό κόμιστρο από επιβάτες στο Λιμάνι του Πειραιά και συνελήφθη

Πάτρα: Θρίλερ στην Πλαζ – Ναυαγωσώστης έσωσε 5χρονο που πνιγόταν

Στη Γιορτή της Αγκινάρας τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Στη Γαλλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 3η διάσκεψη του ΟΗΕ για τους ωκεανούς, θα αναδείξει το ζήτημα της θαλάσσιας ασφάλειας

Πνίγηκε νεαρός άνδρας στην Κίσσαμο

Επτά συλλήψεις από την Ομάδα ΔΙΑΣ σε Ζεφύρι και Νίκαια

Νέα Αριστερά: Η φτώχεια στην Ελλάδα ανέβηκε την τελευταία τετραετία