Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αυτό που λέμε όλοι εμείς είναι ότι πρέπει να ρίξουμε αυτό το καθεστώς»

04/07/2016 | 15:24

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρωθυπουργό, με αφορμή τη στάση του μετά το δημοψήφισμα και τη μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ανέφερε ότι κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να απασχολήσει τους πολίτες με τερτίπια περί εκλογικού νόμου και συνταγματικής αναθεώρησης.

«Αυτό που λέμε όλοι εμείς είναι ότι πρέπει να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Όχι αυτήν την κυβέρνηση. Σε αυτό το καθεστώς ανήκει ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης, θα μπει σε λίγο -αφού το προσπαθεί με μεγάλη ζέση- και ο κ. Λεβέντης, αυτό το καθεστώς πρέπει να ανατραπεί. Σε αυτό το καθεστώς ανήκουν και οι επιτετραμμένοι των ευρωπαϊκών οργάνων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», είπε.

Ερωτηθείσα αν προτείνει μία εναλλακτική λύση εντός ή εκτός Ευρώπης, η ίδια απάντησε ότι «ποτέ δεν υπηρέτησα τουλάχιστον εγώ μια αφήγηση που θα έλεγε ότι πρέπει πάση θυσία να υποταχθούμε στην ΕΕ. Και ούτε θα την υπηρετήσω. Αυτήν τη στιγμή λέω ότι πρέπει να απελευθερωθούμε από αυτήν τη μέγκενη και να αποτινάξουμε αυτόν το ζυγό».

Η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Realfm κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα ποια κόμματα θα μπορούσαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με την Πλεύση Ελευθερίας για να συζητηθεί το ενδεχόμενο ενός ευρύτερου σχήματος.

Αναφερόμενη στο Κομμουνιστικό Κόμμα είπε πως «από την εμπειρία μου ως πρόεδρο της Βουλής πείστηκα ότι το ΚΚΕ σε κάθε στιγμή που το σύστημα θα αρχίσει να τρέμει, θα τρέξει να το κρατήσει. Αυτό έκανε και στην προηγούμενη περίοδο».

Για τη Λαϊκή Ενότητα και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δήλωσε ότι οι άνθρωποι που δίνουν μάχη στα κόμματα αυτά είναι άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί και στάθηκαν όρθιοι, στο ύψος τους.

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Κάτω Συχαινά: Μπούκαραν με κουκούλες σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους