Κ. Χατζηδάκης: Η ΝΔ περνάει μήνυμα νοικοκυρέματος

21/08/2016 | 05:57

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα από τη μετακόμιση σε φθηνότερα γραφεία», δηλώνει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τη μετακόμιση της ΝΔ στα καινούργια της γραφεία, προσθέτοντας ότι έτσι η ΝΔ στέλνει ένα μήνυμα στους πολίτες ότι με αυτόν τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. .

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Κωστή Χατζηδάκη :

«Είναι ένας σταθμός και ακόμη περισσότερο μια αναγκαία προσαρμογή στην οικονομική πραγματικότητα τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και της κοινωνίας. Αυτό που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία είναι να βάλει τάξη στα οικονομικά της, να περάσει ένα μήνυμα νοικοκυρέματος και αποτελεσματικής οικονομικής διαχείρισης έτσι ώστε, εκτός των άλλων, να στείλει και ένα μήνυμα πως μ΄αυτόν τον τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί από τους Έλληνες πολίτες να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν γίνεται στους καιρούς της οικονομικής κρίσης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να πληρώνει, για παράδειγμα , ένα τόσο ακριβό ενοίκιο σαν αυτό που πλήρωνε μέχρι τώρα ή να έχει τόσα έξοδα. Πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα και από τη μετακόμιση σε νέα και φθηνότερα γραφεία. Βεβαίως η προσπάθειά μας δεν εξαντλείται σε αυτό. Σας θυμίζω τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για ένα νέο και πιο δημοκρατικό καταστατικό αλλά και την προσπάθεια που κάνουμε να συντάξουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι σύγχρονο, ευρωπαϊκό , ρεαλιστικό που θα απαντά με ένα πραγματιστικό τρόπο στις ανάγκες της κοινωνίας χωρίς να τάζει μαγικές συνταγές και συμβάλλοντας στην υπέρβαση της κρίσης που μας ταλανίζει εδώ και 6-7 χρόνια».

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα