Αποστάσεις Πιτσιόρλα από τον ΣΥΡΙΖΑ

11/08/2016 | 22:14

Να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Σταύρος Πιτσιόρλας, εξαιτίας των επιθέσεων που δέχεται από στελέχη και υπουργούς για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Πιτσιόρλας λέει: «Ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω, δεν πρόκειται στο μέλλον να έχω την παραμικρή εμπλοκή με το κόμμα».

Απαντώντας, μάλιστα, σε διαρροές περί απομάκρυνσής του από τον πρωθυπουργό μετά το συνέδριο, απαντά: «Όσο με αφορά, το κεφάλαιο εμπλοκής μου στα κομματικά έχει κλείσει οριστικά. Ακολουθώ την πολιτική της κυβέρνησης, αυτό κάνω και τίποτε άλλο, μια πολιτική που έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού. Τώρα, εάν θέλουν να με διώξουν από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα παραμείνω όσο καιρό αυτοί το θελήσουν».

Προς το παρόν, ο κ. Πιτσιόρλας ετοιμάζει τις εξής συμβάσεις: την παράταση της σύμβασης με τους Καναδούς για άλλα 20 χρόνια του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» (θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο), το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την Εγνατία και την πώληση του 5% του ΟΤΕ.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες