Να δώσει ονόματα καλεί ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων τον Λεβέντη

26/09/2016 | 19:03

Την άμεση αναφορά της εταιρείας δημοσκοπήσεων ή οποιουδήποτε άλλου, που ισχυρίζεται ότι τον προσέγγισε και του ζήτησε χρήματα προκειμένου να ενισχύσει τα ποσοστά του κόμματός του, ζήτησε ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Το πρωί, ο κ. Λεβέντης ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ότι τον προσέγγισε εταιρεία δημοσκοπήσεων, η οποία του ζήτησε χρηματικό ποσό, προκειμένου να παρουσιάσει ενισχυμένα τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων.

Ο ΣΕΔΕΑ, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι οι ασαφείς αναφορές, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση, σε τέτοιας ποιότητας και κρισιμότητας θέματα, δεν συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία των θεσμών της Δημοκρατίας. Επίσης, τονίζει ότι τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να απευθύνονται στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Τέλος, σημειώνει: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στόχος του κ. Λεβέντη δεν είναι η κατασυκοφάντηση ολόκληρου του κλάδου μας, περιμένουμε να κατονομάσει την εταιρεία που καταγγέλλει ότι τον προσέγγισε». 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ