Σε Βουλγαρία και Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

28/11/2016 | 11:52

Επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία και τη Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα και αύριο.

Στη Σόφια, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλέβνελιεφ. Επίσης θα έχει συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Σερβία, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας Τόμισλαβ Νίκολιτς καθώς και από τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο. Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Αύριο, Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, καθώς και με Έλληνες επιχειρηματίες.

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος μπασκετμπολίστας της Μονακό

Το άγνωστο πρόστιμο των 80 ευρώ – Τι δεν πρέπει να έχετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ο Μάρκο Ρούμπιο θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Παναθηναϊκός για Ζέκα: «Ένας από εμάς – Δεν λέμε αντίο, αλλά ευχαριστώ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε»

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;