Μαξίμου: Να μη μας εμπλέκει η Γεννηματά σε θέματα που αφορούν το κόμμα της

03/12/2016 | 18:40

Σχόλιο για την ανακοίνωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κυρίας Φώφης Γεννηματά πως θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, διαμαρτυρόμενη για δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας, εξέδωσε το Μαξίμου μετά τη δήλωσή της πως «με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο πρωθυπουργός».

Συγκεκριμένα, το Μαξίμου αναφέρει:

«Συνιστούμε στην κα Γεννηματά να μην εμπλέκει τον Πρωθυπουργό σε οποιοδήποτε θέμα αφορά αποκλειστικά την ίδια και το κόμμα της.

Οφείλει, εξάλλου, να κατανοήσει ότι όσοι εκτίθενται στη δημόσια σφαίρα υπόκεινται σε αυστηρή κριτική και έλεγχο. Αναμένουμε, λοιπόν, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και περισσότερη αυτοσυγκράτηση εκ μέρους της.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση θα συνδράμει με κάθε μέσο ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια».

Σκύλος δάγκωσε ηλικιωμένη μέσα στο πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος “Πατρών Περιήγησις Η Πάτρα που αγαπώ”

Πάτρα: Ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή – Γενική σύρραξη και ξυλοδαρμοί

Θοδωρής Αθερίδης: Έπαθε εγκεφαλικό στο θέατρο – «Μούδιασαν η γλώσσα, το μάγουλο και το χέρι»

Φαράγγι Νέδας: Αμέτρητα ατυχήματα στο «μονοπάτι του θανάτου» όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος

Πάτρα: Ζητείται πωλητής ή ηλεκτρολόγος

Εκλογές στην Αλβανία: Την Τρίτη τα αποτελέσματα – Προβάδισμα Ράμα στα exit poll