Με 195 “ναι” πέρασε ο “μποναμάς” για τους συνταξιούχους

15/12/2016 | 19:33

Με ευρεία στήριξη της Βουλής, έπειτα από μια επεισοδιακή συζήτηση, εγκρίθηκε η τροπολογία για την εφάπαξ παροχή στους συνταξιούχους.

Υπερ της ρύθμισης ψήφισαν 195 βουλευτές από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θετικά ψήφισαν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Στάθης Παναγούλης, Νικος Νικολόπουλος, Δημήτρης Καρράς.

Η ΝΔ δήλωσε «παρών» ενώ από την ψηφοφορία απείχαν οι βουλευτές από το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.

Απουσίαζαν 14 βουλευτές από τη ΝΔ, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ (ασθενής), η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ (απουσιάζει στις Βρυξέλλες), πέντε βουλευτές από τη Χρυσή Αυγή, τρεις από το ΚΚΕ, οκτώ από το Ποτάμι, οκτώ από την Ένωση Κεντρώων και τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές.

«Η Πάτρα με το βλέμμα του Σταμάτη Βούλγαρη» στο Ρωμαϊκό Στάδιο

Light καρμπονάρα με γιαούρτι

Βασίλης Καλογήρου: Σε «ισχαιμία του μυοκαρδίου» οφείλεται ο θάνατός του – Το πόρισμα των ιατροδικαστών

Πατρών Χρυσόστομος: «Ουκ επιλάθομαί σου Κωνσταντινούπολις»

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν και οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δημοτικών Σχολείων Αχαΐας, με τη συμμετοχή 250 παιδιών

Σημαντικές απώλειες στο Χρηματιστήριο

Συνελήφθη γυναίκα για τη φιλοξενία 153 ζώων υπό άθλιες συνθήκες