Ποιος Υπουργός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

12/03/2017 | 16:38

Τα πράγματα “δεν είναι ωραία και άγια” παραδέχτηκε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

“Δεν ωραιοποιώ την κατάσταση, δεν είναι ωραία και άγια η κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα και είμαστε συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού” σημείωσε σχετικά, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τα μέτρα, εκτιμώντας πάτωντας πως το πακετό που θα έρθει στη βουλή θα είναι δίκαιο”.

“Θα δω τι θα έρθει στη βουλή και θα αποφασίσω. Αλλά εκτιμώ ότι αυτό που θα έρθει στη βουλή θα είναι δίκαιο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσίρωνης.

Σπάνια αντίδραση από τις ΗΠΑ για το ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία: Κατάφωρη παραβίαση της προστασίας των αμάχων

Οι τρεις νέοι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού από την Premier League

Μπράουν: «Ποτέ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος μου στον Παναθηναϊκό»

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Συνταγή για τρυφερά μπιφτέκια τόνου

Σεισμική δόνηση στην Ηλεία

Θάνος Πετρέλης για Νότη Σφακιανάκη: «Τους έπιασε ο πόνος να επιστρέψει όταν όλο το σύστημα ήταν εναντίον του»

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά η Φενέρ!