Βασίλης Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών θα του ζητήσω να παραιτηθεί

03/06/2017 | 22:51

Επιμένει στη παραίτηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αναζητώντας πολιτική συναίνεση, θα του ζητήσει να παραιτηθεί.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την θέση του για την συγκρότηση κυβέρνησης συνασπισμού ή τεχνοκρατών.

«Δεν έχει νόημα ένα τέτοιο συμβούλιο» είπε και τόνισε πως η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να πηγαίνει λίγο με τα νερά τους και όχι να συγκρούεται με τους Ευρωπαίους. «Με το να συγκρουστούμε, βγάζουμε τα μάτια μας».

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την πως «έχει εξουσιομανία, δεν είναι υπέρ λύσεων κυβερνήσεων συνασπισμού και της απλής αναλογικής».

Πηγή: newsbeast.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»