Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε τους Ολυμπιονίκες των Αγώνων Κωφών

01/08/2017 | 20:15

Τους αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής ομάδας που διέπρεψαν στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είστε διπλοί νικητές, όχι μόνο στους αγωνιστικούς στίβους, αλλά κυρίως στη ζωή» είπε απευθυνόμενος στις αθλήτριες της εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών γυναικών, στους αθλητές του ταεκβοντό και της πάλης.

Παρών ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους διοικητικούς ηγέτες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών να τονίζουν τη μεγάλη συμβολή του και τη βοήθεια που έχει προσφέρει στους αθλητές και αθλήτριές τους.

Η ελληνική ομάδα κωφών επέστρεψε από τη Σαμψούντα της Τουρκίας με πέντε μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα).

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της