Μαντάς για Eldorado: Κίνηση επιθετικής στρατηγικής

11/09/2017 | 09:31

«Δεν ξέρω γιατί η εταιρεία επέλεξε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσει το πάγωμα της επένδυσης τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η διαιτησία», αναφέρει,  μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς για την αναστολή των επενδύσεων της Eldorado στην Ελλάδα.

Ο κ. Μαντάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ εκτίμησε πως πρόκειται, με σκακιστικούς όρους, για μια «κίνηση επιθετικής στρατηγικής».

«Σήμερα η εταιρεία μιλά για αναστολή εργασιών κάτι που κατά την άποψή μου αποτελεί κίνηση διαπραγμάτευσης. Καλό είναι να μην είμαστε βιαστικοί με την συγκεκριμένη υπόθεση, καλό είναι να δούμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης» είπε ο κ. Μαντάς.

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση θέλει κάθε επένδυση που κινείται μέσα στα νόμιμα πλαίσια. Όλες οι πρωτοβουλίες που χρειάζεται θα ληφθούν αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως το Σύνταγμα είναι οδηγός και πρέπει να γίνεται σεβαστό».

Πηγή: newsbeast.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ