Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα σενάρια διάλυσης

28/08/2017 | 18:44

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι διέψευσαν σήμερα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης έχουν συμφωνήσει στη διάλυση των κομματικών σχηματισμών, που θα συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου αρχηγού. 

Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτά τα σενάρια, επισήμανε με ανάρτησή του στη σελίδα των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κεντροαριστερας στο viber ο Παύλος Χρηστίδης. 

Ακολούθησαν οι συνεργάτες του Σταύρου θεοδωράκη: Η ίδρυση του νέου φορέα στο κέντρο είναι ο μεγάλος στόχος. Το τι θα κάνουν τα κόμματα θα το αποφασίσουν τα όργανά τους. Σε καμίά περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για διάλυση γιατί υπάρχουν μια σειρά από υποχρεώσεις και νομικές δεσμεύσεις.

Η τελευταία άποστροφή μπορεί και να θεωρηθεί μια έμμεση αναφορά στα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους επιτελείς της Σεβαστουπόλεως, οι λεπτομέρειες για το πως θα πάμε στον νέο φορέα  είναι κάτι που κουβεντιάζεται αυτή τη στιγμή. 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»