Γιατί η Έφη Αχτσιόγλου θα συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα όλο και συχνότερα στις περιοδείες

06/07/2020 | 21:34

Όλο και πιο συχνά θα βλέπουμε την Έφη Αχτσιόγλου δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια των περιοδειών του, όπως συνέβη για παράδειγμα προ ημερών στο νησί της Κέρκυρας.

Στις μετρήσεις που λαμβάνουν στα χέρια τους στην Κουμουνδούρου, αλλά ακόμα και σε αυτές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται πως η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και τέως υπουργός, κατατάσσεται πλέον στα πιο δημοφιλή πρόσωπα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να βγαίνει όλο και περισσότερο μπροστά στις κάμερες και να συνοδεύει τον κ. Τσίπρα κατά τη διάρκεια των περιοδειών του ανά την Ελλάδα, οι οποίες θα πυκνώσουν στο πλαίσιο της διαδικασίας μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και του συνεδρίου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλη του έτους.

Πηγή: newsbeast.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης