Θεοδωράκης για Κίνημα Αλλαγής: Κανείς δεν τολμά να υπαγορεύσει αποφάσεις στο Ποτάμι

15/06/2018 | 20:29

Με αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τις αναφορές για τη στάση του «Ποταμιού» στη πρόταση δυσπιστίας που συζητείται στη Βουλή και στις αντιρρήσεις που υπάρχουν από το υπόλοιπο Κίνημα Αλλαγής.

«Στο Ποτάμι δεν έχουμε λάβει κανένα μήνυμα που να μας λέει τι να κάνουμε στην ψηφοφορία του Σαββάτου. Οπότε ή το ταχυδρομείο χάλασε ή κάποιοι διακινούν ψέματα. Αλλά για να σοβαρευτούμε, ποιος θα τολμούσε να υπαγορεύσει αποφάσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού;», αναφέρει συγκεκριμένα ο επικεφαλής του «Ποταμιού».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε