Η μπόρα πλημμύρισε και πάλι τα Δεμένικα – Φωνάζουν οι κάτοικοι

26/09/2020 | 10:57

 

Μια ολιγόλεπτη καταιγίδα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει για μια ακόμη φορά η περιοχή των Δεμενίκων και συγκεκριμένα οι δρόμοι Ζαχάρως και Επιταλίου ( κοντά στην Λαχαναγορά).

Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση και δικαιολογημένα , καθώς τους δρόμους αυτούς πρέπει να διασχίσουν για να πάνε τα παιδιά στο 51ο Δημοτικό Σχολείο. 

Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμη δεν έχουμε μπει καν στον Χειμώνα, που φανταζόμαστε εύκολα τι θα επικρατήσει στην περιοχή με τις συνεχείς βροχοπτώσεις!

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά