Φώφη Γεννηματά: Χρωστάμε στα παιδιά μας καλύτερα σχολεία και εκπαίδευση

11/09/2018 | 10:55

Στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, που τελέστηκε στο 4ο και 11ο Δημοτικό σχολείο Συκεών, παρέστη η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Εύχομαι στα παιδιά, στους γονείς, στους δασκάλους και στους καθηγητές καλή σχολική χρονιά. Χρωστάμε στα παιδιά μας καλύτερα σχολεία και εκπαίδευση.

Τα κακώς κείμενα στην εκπαίδευση μπορούν και πρέπει να τελειώνουν, γιατί υπονομεύουν το αύριο της χώρας. Μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί με τους εκπαιδευτικούς, που τιμάμε το έργο τους, για να το πετύχουμε αυτό. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον και το χαμόγελό τους είναι η ελπίδα μας για το αύριο» δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»