Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας προτίμησε να σώσει την ευρωζώνη, καταδικάζοντας την Ελλάδα

02/12/2018 | 08:22

«Η ΛΑ.Ε. και η πρότασή μου στην τότε κυβέρνηση του να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, την έξοδο από την ευρωζώνη (Grexit) ως ρεαλιστική και βιώσιμη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα, έχουν καταστεί εφιάλτης για τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε τότε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου» αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Αλ. Τσίπρας επανέρχεται διαρκώς στον τόπο του εγκλήματος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να “εξιλεωθεί” για το ξεδιάντροπο πραξικόπημα του που μετέτρεψε το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος σε εξευτελιστικό “ΝΑΙ”, φτάνοντας στο σημείο να οικτίρει και τη Βρετανία για την απόφαση της να φύγει από την ΕΕ, προσάπτοντας στο Brexit λοιμούς και καταποντισμούς, τάχα, για τις “εργατικές δυνάμεις” αυτής της χώρας» σημειώνει και προσθέτει:

«Βλέπετε ο βρετανικός λαός δεν άκουσε τις νουθεσίες Τσίπρα και πολύ περισσότερο δεν ακολούθησε την κατάπτυστη συνταγή του Έλληνα πρωθυπουργού και πολιτικού υπαλλήλου της Γερμανίας, να κάνει, όπως ο ίδιος έκανε, το “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ”. Ο Αλ. Τσίπρας προτίμησε να σώσει το ευρώ και την ευρωζώνη από το “χάος”, κατά τη ρήση του Γ. Ντάισελμπλουμ, θυσιάζοντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε επ’ αόριστον χρεοδουλοπαροικία και νεοαποκιοποίηση. Το πολιτικό και ποινικό τίμημα που θα πληρώσουν γι’ αυτό ο Αλ. Τσίπρας και όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της χώρας, δεν θα αργήσει να επέλθει και θα είναι βαρύτατο».

Αχαΐα: Η οικιακή βοηθός «ξάφρισε» 30.000 ευρώ από 90χρονη

Οι νέες «ύπουλες απολύσεις»: Πώς επιχειρήσεις ξεφορτώνονται εργαζόμενους στα μουλωχτά

Πάτρα: Αναστάτωση από πυροβολισμούς

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για αναφορά του ονόματός του σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων

Νταμπλ η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου γυναικών ΦΩΤΟ

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση, παρέσυρε τρία άτομα, αυτοτραυματίστηκε και εξαφανίστηκε από το σημείο

Το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν «The Secret of Secrets» γίνεται σειρά στο Netflix

Σοκ στην Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πηδήσει από μπαλκόνι μαζί με το παιδί του