Ο Προκόπης Παυλόπουλος αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους Προέδρους Γερμανίας, Ιταλίας και Πορτογαλίας

31/12/2018 | 23:03

Με τους προέδρους της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, και της Πορτογαλίας, Μαρτσέλο ντε Σόουσα επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. 

Ο κ.Παυλόπουλος αντάλλαξε με τους ομολόγους του ευχές για το νέο έτος.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά προέταξε την ενότητα του ελληνικού λαού για την επίτευξη των εθνικών στόχων που βρίσκονται μπροστά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού ευχήθηκε πρώτα υγεία, δύναμη και δημιουργία ατομική και συλλογική, τόνισε ότι στην τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία ως λαός και ως εθνος έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε τρεις στόχους, σύμφωνα με την ιστορία, τον πολιτισμό και την προοπτική που μας αναλογεί στον ταραγμένο κόσμο μας, την πρόοδο του τόπου, την υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος και τη θωράκιση των Εθνικών Θεμάτων και Δικαίων.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»