Πάνος Καμμένος: Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

05/05/2019 | 17:03

“Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Συνεχείς παραβιάσεις οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες. Στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο έχουμε παραβίαση του διεθνούς δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και του δικαίου της θάλασσας, με την παρουσία – παράνομα -τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ” δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

“Οι σύμμαχοί μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αίγυπτος, το Ισραήλ καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Βρισκόμαστε σε μία κρίση. Αυτό που απαιτεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι την ενότητα του ελληνικού λαού, την ενότητα του Έθνους, την ενότητα του λαού και του κλήρου, την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων” πρόσθεσε.

“Θέλω να ζητήσω από εδώ, από τον Έβρο, από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον Πρωθυπουργό, σε αυτές τις στιγμές, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που μετατρέπεται από την πρόταση μομφής. Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας, μία κοινή εθνική φωνή. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες και οι Εθνοφύλακες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν την ανάγκη μίας φωνής απ’ όλους μας, είτε τον πολιτικό κόσμο είτε τον ελληνικό λαό. Το Έθνος ενωμένο πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πολιτικές αντιπαραθέσεις” κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ