Λεωνίδας Γρηγοράκος: Το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση χωρίς τον Βενιζέλο

04/06/2019 | 18:13

“Χωρίς τον Βενιζέλο το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση. Είδατε πως αντιμετώπισε η κοινωνία το συμβάν του Σαββάτου” δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Γρηγοράκος εκτιμώντας ότι “ο διωγμός Βενιζέλου θα κοστίσει στις εκλογές”.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση της προέδρου του κόμματος, λέγοντας ότι “ήταν άκαιρη η παρέμβασής της”.

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για “λάθος στιγμή, λάθος και άκαιρη απόφαση” και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαν να είχαν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό, όχι το Σάββατο πριν τις εκλογές. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στη μη εκλογή Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ αυτή η κίνηση”.

“Η κίνηση αυτή αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ. Σέβομαι τις απόψεις του κ. Βενιζέλου, έχει μια ευθυκρισία,έχει μια ιδιαιτερότητα όταν μιλάει στη Βουλή, όλοι τον άκουγαν γιατί είχε κάτι να πει. Το Κοινοβούλιο χωρίς τον Βενιζέλο θα είναι πιο ορφανό, πιο φτωχό σε παραγωγή πολιτικής. Ο Βενιζέλος δεν είναι αναλώσιμος. Δεν τελειώνει, τον θέλει ο ελληνικός λαός” είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, σε περίπτωση που συγκεντρώσει χαμηλότερο ποσοστό από τις ευρωεκλογές, απάντησε μάλιστα: “Το θεωρώ αυτονόητο”.

“Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ”, σημείωσε , υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: “Μας γυρίζει πίσω η απόφαση αυτή, δεν θα φύγει κανένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ”.

Πάτρα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Παλαιστίνη

Η κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: Δέσμευση για ειρηνική ολοκλήρωση τελικών – Εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε η αίτηση σύστασης προανακριτικής για τα Τέμπη

Δημοσκόπηση GPO: Με διαφορά πρώτη η ΝΔ, μάχη για τη 2η θέση ανάμεσα σε Πλεύση Ελευθερίας και ΠΑΣΟΚ

Αναλαμβάνει τη Γάνδη ο Λέκο που γράφτηκε για την ΑΕΚ

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: Τον νιώθω δίπλα μου να με καθοδηγεί

Γιάννης Βρούτσης: «Περάσαμε τον κάβο, δόθηκαν εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για την ομαλή διεξαγωγή των τελικών»

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν για Ουκρανία και Ιράν: Η Μόσχα θα απαντήσει στην επίθεση του Κιέβου στις ρωσικές βάσεις