Φλαμπουράρης: Οι προϋποθέσεις επιτυχούς ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

26/08/2019 | 08:40

«Είμαστε η κύρια δύναμη, αλλά όχι η μόνη, που οφείλει να ασκεί μαχητικά τον αντιπολιτευτικό της ρόλο στη Βουλή και στην κοινωνία», τονίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή».

Ο Αλ. Φλαμπουράρης επισημαίνει επίσης, για να πετύχει η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κόμματος και εγγραφής νέων μελών, πρέπει:

«Να αναγνωριστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η μεγάλη συμβολή των Δημοκρατικών και Προοδευτικών πολιτών – πέρα των Αριστερών ριζοσπαστών – στην καθιέρωσή μας ως ο βασικός ανταγωνιστικός πόλος απέναντι σε αυτόν της Δεξιάς-Ακροδεξιάς.

Να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι έχουμε συναίσθηση πως δεν είμαστε οι αποκλειστικοί ιδιοκτήτες, ούτε καν ιδιοκτήτες αυτού του Δημοκρατικού – Προοδευτικού – Αριστερού πόλου, αλλά ένα μέρος του – καθοριστικό βέβαια – που πρέπει να επιβεβαιώνεται συνεχώς από τη δράση μας.

Να επιδιώκεται οι εγγραφές των νέων μελών να γίνονται χωρίς φραγμούς, περιορισμούς και «πιστοποιητικά». […]

Να επιδιώκεται η επαφή με τους ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν στους ίδιους κοινωνικούς χώρους (τόπους κατοικίας, χώρους δουλειάς, σπουδών, ελεύθερου χρόνου)…».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ