Ανδρέας Λοβέρδος: Θα μπλέξουν όσοι επέλεξαν τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας

04/11/2019 | 10:26

Μια ιστορία πολιτικό-οικονομικής σκευωρίας χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», μετά το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτει ότι δύο από τις τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που ενοχοποίησαν τα πολιτικά πρόσωπα είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με τους μάρτυρες που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο για κατάθεση στις ΗΠΑ.

«Νομικά ό,τι λένε αυτοί οι άνθρωποι με τις κουκούλες είναι άκυρο. Έπρεπε να φτάσουμε στον Οκτώβριο για να το ομολογήσουν οι ίδιοι οι εισαγγελείς που είχαν παρανόμως δεχτεί την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος σε ανθρώπους που είχαν προσδοκία οικονομικού οφέλους, κάτι που το άρθρο 47β του καινούριου κώδικα ποινικής δικονομίας και το άρθρο 45 β του παλιού κώδικα ποινικής δικονομίας απαγόρευε. Συνεπώς είναι τόσο πολύ σαφή τα πράγματα που σας υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή θα τρίβετε τα μάτια σας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Όσοι έχουν επιλέξει τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας θα μπλέξουν και πολιτικά και ηθικά» τόνισε ακόμα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε