Πέτσας για Διαματάρη: Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση

03/12/2019 | 21:48

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, και για το θέμα με το μεταπτυχιακό του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη, στο Columbia.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν μετά χθεσινές διευκρινήσεις του κ. Διαματάρη, έχει κλείσει το θέμα για την κυβέρνηση, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε: “Ο κ. Διαματάρης εξέφρασε τη λύπη του για την παρερμηνεία και την παρανόηση που συνέβη με τον όρο ‘σπούδασε’, τον οποίο χρησιμοποιούσε στο βιογραφικό του, και το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση”.

Σημειώνεται πως χθες, σε δήλωσή του, ο κ. Διαματάρης είχε σημειώσει μεταξύ άλλων: “προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών”.

 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ