Καραμανλής: Να μην συνωστίζονται στην ΕΥΔΑΠ οι ηλικιωμένοι -Δεν θα διακόπτεται η υδροδότηση

26/03/2020 | 17:10

 

Έχει δοθεί εντολή να μη διακόπτεται η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ λόγω καθυστέρησης πληρωμών στην διάρκεια των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δήλωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Η ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή είναι μια εταιρεία που μπορεί να κάνει μία αναστολή πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα διότι ζούμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση», εξήγησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλώντας στο κανάλι «Κόντρα». Σημείωσε ότι οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να εξυπηρετηθούν και με εναλλακτικούς τρόπους, τηλεφωνικώς και μέσω διαδικτύου και τόνισε:

«Θα πρέπει να αποφεύγουμε να βγούμε από το σπίτι μας για α πάμε να πληρώσουμε πχ το λογαριασμό του νερού. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και τηλεφωνικά μέσω της πιστωτικής μας ή μιας άλλης κάρτας, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πληρωμής».

Πρόσθεσε όμως ότι «υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν ούτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για διακοπή υδροδότησης». .

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)