Κουτσούμπας: Να διοριστούν άμεσα οι γιατροί που έχουν θέσει υποψηφιότητα για το ΕΣΥ

24/03/2020 | 18:24

Άμεση πρόσληψη γιατρών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, προκειμένου να ριχτούν στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ζητεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο γγ του ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση «να κάνει άμεσα πράξη το αίτημα της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών, ώστε να διοριστεί σε μόνιμες θέσεις το σύνολο των γιατρών που είχε θέσει υποψηφιότητα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους ανέρχονται σε 2.000-3.000 και που σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή μένουν παροπλισμένοι».

Υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για την αναμονή ολοκλήρωσης των κρίσεων. Πρόκειται για ένα ιατρικό δυναμικό έμπειρο, με τίτλο ειδικότητας, το οποίο μπορεί άμεσα να ριχθεί στη μάχη».

Επιπλέον, ο γγ του ΚΚΕ τονίζει την αναγκαιότητα « για άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα, κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ και εργαστηρίων».

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της