Στεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ στο ελληνικό έδαφος

25/05/2020 | 11:40

 

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις που μπορούν να αγγίξουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει με τις αναφορές περί εισόδου τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος, στον Έβρο.

«Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» ξεκαθάρισε ο κ. Στεφανής μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως από τον Φεβρουάριο «48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο». «Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

Είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, είπε για όσα λέγονται για τον Έβρο, και επισήμανε πως «η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμος στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη» κατέληξε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της