Απάντηση Δένδια: Συκοφαντία προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Έβρο

23/05/2020 | 19:58

 

Συκοφαντία προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας αποκαλεί ο Νίκος Δένδιας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο. Νωρίτερα η Κουμουνδούρου κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ για την υπόθεση στα σύνορα ως επικίνδυνη στη διαχείριση κρίσιμων εθνικών ζητημάτων.

Σε γραπτή απάντησή του μέσω του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει: “Ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας ανακοινώσει ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αυτής της ανεκδιήγητης ανακοίνωσης”. Και τονίζει πως “η υποβολή ερωτήματος αν ‘αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν δυνάμεις της τουρκικής στρατοχωροφυλακής’, αποτελεί συκοφαντία και προσβολή προς τους ένστολους Έλληνες και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας”.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ για Έβρο: “Επικίνδυνη η κυβέρνηση της ΝΔ στα κρίσιμα εθνικά θέματα”

Επισημαίνει περαιτέρω πως “είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως ψευδώς και με απίστευτο θράσος διατυπώνει η αξιωματική αντιπολίτευση”.

Καταληκτικά, το γραφείο Τύπου του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια αναφέρει πως “επικίνδυνη είναι στην πραγματικότητα η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να επικαλείται fake news” και σημειώνει: “Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δε διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα, ενώ ακόμη και στη σημερινή τους ανακοίνωση διαπιστώνουν ότι ‘στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν μετανάστες’ και όχι η Τουρκία!”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο γιατρός του Ντιόγκο Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του σταρ της Λίβερπουλ – «Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»

Αχαΐα: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν πάτε βόλτα με τον σκύλο σας τις μέρες που έχει ζέστη

Τσιάρας: Οι εντατικοί έλεγχοι που προαναγγείλαμε έφεραν μαζικές αποχωρήσεις από το πρόγραμμα επιδοτήσεων για βιολογική κτηνοτροφία και μελισσοκομία

Τηλεγράφημα Λουκασένκο στον Τραμπ: Ζήτησε εξομάλυνση των σχέσεων του Μινσκ με την Ουάσινγκτον

Φωτιά στα Χανιά: Κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες και δύο ελικόπτερα

Συνάντηση με Χαράλαμπο Μπονάνο για το 3ο Πανελλήνιο Φόρουμ Πολιτισμού & Κοινωνικής Συμμετοχής

Νόσος του Κολυμβητή: Όταν το καλοκαίρι γίνεται επώδυνο