Στη διαδήλωση κατά του νόμου για τις κινητοποιήσεις ο Βαρουφάκης

07/07/2020 | 09:23

Την συμμετοχή του Γιάνη Βαρουφάκη, και των βουλευτών και βουλευτριών του στην διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στα Προπύλαια ανακοίνωσε το ΜέΡΑ 25, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τις κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά και μέσα στο καλοκαίρι φέρνει προς ψήφιση «ένα αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο χουντικής κοπής και έμπνευσης, ώστε να περιορίσει το δικαίωμα στη διαμαρτυρία».

Το ΜέΡΑ 25 δε. προσθέτει ότι «η προετοιμασία τους απέναντι στο κίνημα και τους δημοκρατικούς πολίτες έχει ξεκινήσει καιρό τώρα, με την πολιτική της προληπτικής καταστολής, από την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου και την επίθεση με κάθε ευκαιρία στο φοιτητικό κίνημα (βλ. ΑΣΟΕΕ κλπ) μέχρι τις πλατείες, τα Εξάρχεια, τους πρόσφυγες, τον ευτελισμό και το ξεγύμνωμα των διαδηλωτών και ούτω καθεξής».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ