Η ΚΕΔΕ είχε επισημάνει το πρόβλημα με τις διαστάσεις στις μάσκες για τους μαθητές

15/09/2020 | 12:58

Στο θέμα που έχει προκύψει με τις ακατάλληλες μάσκες που δόθηκαν σε μαθητές σε σχολεία όλης της χώρας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου, στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, που είναι σε εξέλιξη.

«Από την πρώτη στιγμή είχε διαπιστωθεί το πρόβλημα με τις διαστάσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας μασκών» είπε, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Αμέσως, όπως πρόσθεσε, «διατυπώθηκε από την πλευρά μας, αλλά αυτές ήταν οι προδιαγραφές που πήραμε και μ΄αυτές ήμασταν υποχρεωμένοι να διεξάγουμε το διαγωνισμό».

Νωρίτερα, η Κεντρική Ένωση Δήμων ανακοίνωσε ότι διακόπτεται άμεσα η παραγωγή των μασκών για τα σχολεία.

Η ΚΕΔΕ έχει αναλάβει από κοινού με το υπουργείο Εσωτερικών τη διανομή των μασκών στα σχολεία.

Για το θέμα με τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές μίλησε η Νίκη Κεραμέως. Όπως είπε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, «υπήρξαν αστοχίες και έχουν δοθεί νέες προδιαγραφές προκειμένου να δοθούν στους μαθητές οι κατάλληλες μάσκες». Πρόσθεσε, ότι μέχρι να ετοιμαστούν οι νέες μάσκες θα δοθούν μάσκες μιας χρήσης προκειμένου να καλυφθούν οι μαθητές στο διάστημα που θα χρειαστεί.

Άδ. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα είναι πρωταγωνίστρια στην τεχνητή νοημοσύνη και την υγεία

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρία μέλη εγκληματικής οργάνωσης-Εξιχνιάσθηκαν συνολικά -25- περιπτώσεις κλοπών

Το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για την επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές της Τριταίας

Κύθνος: Απανωτά περιστατικά με φόλες σε σκύλους και γάτες

Γενέθλια εκδήλωση της ΟΙΚΙΠΑ για το περιβάλλον

Ένωση Αστυνομικών: Συγχαρητήρια για την εξάρθρωση σπείρας

Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Αρκάδων και το 21ο Δημοτικό Σχολείο ΦΩΤΟ

Αχτσιόγλου από Πάτρα: Κανείς δεν μπορεί μόνος του – Έχουμε παγιδευτεί σε προσωπικές στρατηγικές αυτοδικαίωσης