Τάκης Θεοδωρικάκος: Αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού

19/09/2020 | 14:50

Αρνητικό ήταν το τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Θυμίζουμε ότι το μέλος της κυβέρνησης βρίσκεται σε κατ΄οίκον αγωγή μετά από κρίση στομάχου που εμφάνισε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εξετάστηκε από θεράποντα ιατρό «λόγω οπισθοσθερνικού άλγους, επιγαστραλγίας και υπέρτασης» όπως δηλώνουν οι συνεργάτες του και η σύσταση ήταν να υποβληθεί σε μια σειρά επιπλέον εξετάσεων και να καθίσει στο σπίτι να ξεκουραστεί μερικές ημέρες.

Λάρισα: Ένταλμα σύλληψης για τον 50χρονο σύντροφο της μητέρας – «Βρέθηκαν ζωγραφιές στα γεννητικά όργανα των παιδιών»

Ημερίδα στην Πάτρα: “Aθλητική ψυχολογία, διαχειρίζοντας την πίεση στον αγωνιστικό χώρο”

Ευτυχία: Μήπως την ψάχνουμε στο λάθος μέρος;

Αιτωλία: Συνελήφθη ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που υπεξαίρεσε 200.000 ευρώ – Τι διαπιστώθηκε στον έλεγχο

Δένδιας για ReArm: Δεν μπορούμε να υπερασπίσουμε την Ευρώπη εάν ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών

Κατέρρευσε το τηλεφωνικό δίκτυο στην Ισπανία – Εκτός λειτουργίας το 112

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε δικαστής του Αρείου Πάγου

Ολυμπιακός: Επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Ρεμί Καμπελά