Αχτσιόγλου-Τσακαλώτος: «Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Σταϊκούρα»

17/10/2020 | 16:40

 

Κοινή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Συντονιστή Οικονομικού Κύκλου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπό τον τίτλο:« “Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Σταϊκούρα”»

Η δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα νούμερα είναι πράγματι αμείλικτα και μαρτυρούν το εξής: Η πορεία από την ύφεση προς την ανάπτυξη ήρθε με τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έφεραν την ύφεση και τα μνημόνια.

Και για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι, η  μόνη δυνατή  ερμηνεία, κ. Σταϊκούρα, είναι ότι αλλού στην Ευρώπη τα συντηρητικά κόμματα ούτε χρεοκόπησαν τις χώρες τους ούτε τις βύθισαν σε ύφεση 25%.  Επέλεξαν, βέβαια, να διαλύσουν τις χώρες του Νότου και, δυστυχώς, σε αυτό βρήκαν συμμάχους εδώ.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;

Στα 5 από τα 6 χρόνια πριν τη χρεοκοπία κυβερνούσε η ΝΔ.

Εσείς που ήσασταν;

Στο διάστημα 2012-14 πάλι κυβερνούσε η ΝΔ. Απουσιάζατε  μήπως σε εκπαιδευτική άδεια ή υπήρξατε υπουργός;

Γιατί είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά κάπου υπάρχει και ένα όριο».

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου